Menu Sluiten

Over mij

Wie is Kaaskop Abroad?

Ik zal mezelf even aan jullie voorstellen: Mijn naam is Tim van der Linden, ook wel bekend als die ‘Kaaskop’ van deze website én het vrolijke koppie hier rechts op de foto. Van het ontdekken van nieuwe culturen en talen, gastronomische lekkernijen en nieuwe avonturen krijg ik ontzettend veel energie. Die energie en passie wil ik met jullie delen. En samen met jullie wil ik deze wereld vol gave bestemmingen een stukje leesbaarder maken, want er is toch zoveel keuze.

Als onhandig, sarcastisch en sociaal persoon stuit ik vaak op humoreuze, spontane en avontuurlijke momenten in mijn leven. Ik schrijf zoals ik praat, ik praat zoals ik het beleef. Oké, soms komt er een extra beetje drama te pas; Dat maakt dit reisblog nét een beetje anders dan andere blogs. Door het schrijven van blogs kan ik mijn creatieve passie kwijt en kan ik jullie hopelijk een beetje inspireren om nieuwe plekken te ontdekken. Het aanhalen van stereotypen van desbetreffende bestemmingen zorgt ervoor dat we bij elke bestemming terug kunnen grijpen op die rode draad in het verhaal. Soms zijn die stereotypen zeker waar (ik eet namelijk heel veel kaas als Nederlander zijnde – vandaar de naam Kaaskop) en soms leren we dat er juist een hele andere kant zit aan het verhaal (dat Mexico niet overal zo onveilig is als wordt verteld).

Wat is mijn ervaring?

Het begon allemaal toen ik een half jaar in Spanje ging wonen tijdens mijn tussenjaar en toen Valencia en Granada een poosje onveilig heb gemaakt. Destijds hield ik een blog bij, genaamd ‘Kaaskop in Flamencoland’. Familie en vrienden werden op de hoogte gehouden en konden mijn ervaringen in Spanje vanuit Nederland meemaken. Kaaskop Abroad is het verlengde van de blog die ik een aantal jaar geleden heb geschreven. Daarnaast wil ik jullie natuurlijk met bestemmingen over de hele wereld helpen te inspireren om het maximale uit toekomstige reizen te halen. Kijk daarom ook vooral even rond op mijn website en laat je inspireren door de verschillende blogs over heel de wereld. Zit jouw lievelingsbestemming er (al) bij?

Sindsdien heb ik aan de Wageningen Universiteit & Research, Universiteit Utrecht en Breda University gestudeerd om me te verdiepen in ruimtelijke planologie, landschapsarchitectuur, geografie, toerisme en vrijetijdswetenschappen. Daarnaast heb ik met veel plezier bij Roompot Vakanties, Bijleshuis, McDonalds en als Junior Gastheer bij de Efteling gewerkt. De laatste toevoeging op mijn CV is een masterstudie in Tarragona (Spanje) in Tourism Destination Management.

Wat heeft Kaaskop Abroad te bieden?

Borrelen de reiskriebels al? Schroom dan niet om me te contacteren via WhatsApp, mijn mailadres of mijn andere sociale mediakanelen. Ik kan je helpen met het geven van Persoonlijk Reisadvies op Maat, je “dos cervezas por favor” uit te breiden naar iets lastigere zinnen tijdens mijn bijlessen Spaans of je eigen onderneming te helpen met content marketing (blogs, social media, direct mail) om je nóg nadrukkelijker op de markt te zetten. Kijk gerust eens bij mijn pagina Reizen op Maat of ik iets voor jou kan betekenen.

Veel plezier met lezen en wees niet bang om je te laten inspireren door de mooiste bestemmingen op deze aarde!

Vrolijke reisgroet,  Kaaskop Abroad alias Tim van der Linden

Kaaskop Abroad

KVK-nummer: 80835988

IBAN: NL21RABO0137480202

Volg je mee?