Menu Sluiten

Wat hebben de steden Valencia, Granada en Tarragona met elkaar gemeen? Ik heb in totaal een jaar in deze steden gewoond. Wonen in Spanje is zoveel anders dan als je een aantal weken op vakantie gaat naar Spanje. Je leert de cultuur, keuken, mensen en gebruiken op een hele andere en diepere manier kennen. Wil jij naar Spanje emigreren of daar een tijdje studeren? Neem contact met me op, zodat ik je kan helpen met voorbereiden.

Hola, ¿Qué tal? Wist je dat je in meer dan 20 landen met de Spaanse taal uit de voeten kan komen? Van Argentinië tot Spanje en van Mexico tot Equatoriaal Guinea. Spanje is een wereldtaal.

Ik spreek vloeiend Spaans en heb plezier met het onderwijzen van de taal. Door mijn ervaring met het geven van bijles weet ik prima hoe ik jouw lessen op maat kan maken. Heb jij al zin om je woordenschat te vergroten en de pretérito pluscuamperfecto te leren?

Spanje is mijn lievelingsland om naartoe te reizen. Waarom? Het land heeft zoveel mooie en diverse landschappen. De verschillende costas waar je heerlijk kunt zwemmen, bakken in de zon of watersporten; de gigantische bergketens zoals de Sierra Nevada; de fantastische steden en dorpen als Toledo, Valencia en Málaga; de heerlijke keukens waar je alleen maar van kunt dromen. Kortom, Spanje heeft het allemaal. Ben jij benieuwd naar de verschillende bestemmingen binnen het land van de tapas, costas en flamenco?

Verken Spanje