Menu Sluiten

Kaaskop Abroad in het nieuwe jaar

Happy new year liefste lezers! Het is een bewogen jaar geweest, maar tegelijkertijd was 2020 ook een jaar waarin ik veel heb kunnen en mogen doen. Er zijn tientallen blogs gepubliceerd waarin ik jullie over de hele wereld mee heb genomen, de website wordt telkens een beetje esthetischer en Kaaskop Abroad staat ingeschreven in de KvK. Maar toch is blogs schrijven over reizen – in tijden dat reizen wordt afgeraden – wel heel paradoxaal. Toch gaf het mijn reislustig hartje een uitlaatklep om te dromen over de volgende bestemmingen die ik ga bezoeken.

2021 wordt ons jaar. Corona wordt weer het zomers biertje en drive throughs zijn alleen weer handig bij de McDonald’s om de hoek. Om nu plannen te maken, is natuurlijk heel lastig. De wintersport in de Carnavalsvakantie gaat waarschijnlijk niet door (lees: we kunnen waarschijnlijk niet gaan zuipen tot we kruipen) en de zomervakantie durf ik al helemaal niet meer te boeken nu ik heb gemerkt dat het een heel lang en duur proces is om het geld van je vliegtickets terug te krijgen. Aan goede voornemens doe ik niet, maar ik wil wel mijn (voorlopige) plannen voor dit jaar met jullie delen.

Natuurlijk hoop ik op een leuke wintersport met onze ski-vrienden, maar dat is nog redelijk kort dichtbij de lockdown waar we nu in zitten. Met mijn beste vriendinnetje Fabiënne is het plan om de gecancelde reis naar Napels (Italië) toch nog te maken en het vriendenweekend is ook al verplaatst naar Hemelvaart 2021. Mijn gezin en ik zijn van plan – als het natuurlijk allemaal weer kan – om deze zomer naar Cuba af te reizen en een city trip in Europa is ook altijd meer dan welkom. Het begint ook te kriebelen om weer eens ergens alleen naartoe te gaan als de grenzen open gaan om alvast een universiteit in Spanje of België te kiezen welke ik volgend jaar mijn tijdelijke thuis kan noemen.

Het zijn voorlopig allemaal onzekerheden, maar ik ben ook zeker benieuwd wat jullie voorlopige plannen zijn voor dit jaar. Dus schroom niet om het aan me te laten weten! Wat echter minder onzeker is, is dat ik jullie dit jaar heel vaak weer mee ga nemen naar de leukste en mooiste bestemmingen over de hele wereld. Volgende week doop ik om tot de Aziatische week waarin we verschillende bestemmingen aan gaan doen op het Aziatische continent. Daarna gaan we lekker bruin bakken op een aantal zonbestemmingen en wil ik ook graag een aantal blogs besteden over skibestemmingen in Europa. Veel leesvoer dus!

Ik wens jullie allemaal het beste voor 2021. Hopelijk wordt het weer een reislustig en prachtig jaar! En zo niet, dan verveel ik jullie met heel veel plezier met enerverende verhalen uit Tims Verhalenbundel.

Geplaatst in Uncategorized

Misschien is dit ook iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *